Appartementen Ben Hur Mallorca

Appartementen Ben Hur op Mallorca is een populair en zeer geliefd appartementencomplex gelegen in het toeristische plaatsje Playa de Palma. Het complex is gelegen aan een kilometer lange boulevard welke grenst aan de mooie Spaanse kust.

Wat is er te doen

Appartementen Ben Hur op Mallorca staat bekend als een gezellige en schone accommodatie van het gezellige plaatsje Playa de Palma.

Het complex heeft een centrale ligging. De ruim opgezette appartementen zijn keurig ingericht en het complex is voorzien van een mooi buitenzwembad van zoet water met gratis gebruik van ligbedden en parasols maar het strand is op loopafstand en ook een heerlijke plek om te vertoeven. Het centrum is op loopafstand van circa een halve kilometer.

Hier zijn talloze goede en betaalbare restaurantjes te vinden met een uitzicht op zee en het prachtige strand. Een supermarkt treft u in de directe omgeving voor de dagelijkse boodschappen.

Ook kent Playa de Palma een bruisend uitgaansleven en leuke winkeltjes wat Appartementen Ben Hur tot een perfecte vakantieverblijf maakt. Volgens onze lezeres An Lanarts is het complex wel een beetje aan vernieuwing toe ondertussen, dus als je op zoek bent naar een vijfsterrenervaring kijk je beter elders.

Een verblijf in Appartementen Ben Hur op Mallorca staat daarom garant aan een heerlijke ontspannende vakantie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *